Az Egyesült Államokbeli Georgia állam partjainál egy 15 éves lány csak a tengerben szeretett volna úszni egyet a hétvégén, azonban szombat délután hirtelen megváltozott az időjárás. Szinte percek alatt feltámadt a tenger, felhők gyűltek az égen és kitört a vihar. A festői szépségű tengerparton súlyos tragédia történt.

Nem maradt ideje a lánynak arra, hogy kimeneküljön a partra, ugyanis egy villám találta el és életét vesztette a tengerben – írja a Mirror.

A parton levő emberek próbáltak segíteni a lánynak, valamint a mentők gyorsan a helyszínre értek, ám a lány életét már nem tudták megmenteni. Még kórházba szállították a helyszínről, ám a fürdőzés drámain ért véget, és a lány életét vesztette.

A helyi polgármester, Shirley Sessions azt nyilatkozta a lapnak: „Az úszók és a strandolók gyakran csak élvezik a napsütést, majd egyik pillanatról a másikra hihetetlenül gyorsan csap át viharba a szélcsendes idő errefelé” – tette hozzá. „Itt a Tybee-szigetnél mindannyian nehéz szívvel emlékezünk a lányra, és főleg azokat az embereket érte sokkolóan a tinédzser halála, akik elsőnek próbálták megmenteni az életét” – mondta el a politikus.

A statisztikák szerint a villámcsapás évente 49 ember életét követeli Amerikában, ráadásul a víz még vezeti is az áramot, így a tengerben esélye sem volt a lánynak.