A 45 évese Linda Paolini saját lányáról készült képekkel vadászott fiatalkorú fiúkra az interneten. Legutóbb néhány hónap alatt több mint ötvenezer üzenetet váltott egy kamasz sráccal, ami azért sikerülhetett, mert a megtévesztett kamasz joggal hitte, hogy egy vele hasonló korú tinédzserrel chatelgetírja a Daily Mail.


A fiú azt hitte, hogy egy tinédzser lánnyal beszélget, így még örült is neki, amikor a 16 éves szépség azt kérte, küldjön magáról szexi videókat. A nő ezzel sem elégedett meg és borzalmas játékot kezdett a kamasz sráccal: rá akarta venni, hogy legyenek együtt öngyilkosok és eljátszotta, hogy megöli magát.

Mint kiderült, a szörnyeteg anya a 16 éves kamaszon kívül a már ismert módszerrel korábban két másik tinédzsert is behálózott.

„A nő olyan iszonyú, hideg és kegyetlen volt, hogy erre nincsenek szavak” – mondta a Jennifer Arbittier Williams, az Egyesült Államok egyik elismert jogi szakembere.

Az FBI még 2019-ben indított vizsgálatot ellene, miután fülest kapott Paolini online „tevékenységéről”. A bíróság hétfőn a philadelphiai nőt 35 év börtönbüntetésre ítélte.