A texasi anyuka, Kelsey Golden nem szokta zavartatni magát, amikor gyermeke játszik a telefonjával. Legközelebb persze óvatosabb lesz, mert arra most döbbent rá, mi mindenre képes a kétéves!

A kisfiú jellemzően a szelfikamerán szokta nézegetni magát, most azonban elkezdte nyomogatni az eszközt. A „játéknak” az lett a vége, hogy a gyermek 31 darab sajtburgert rendelt. Édesanyja erről akkor értesült, amikor az ételfutár meghozta a rendelést. A nő persze azt gondolta, hogy a szállító elrontotta a címet, de aztán eszébe jutott kisfia játéka. Ezután megnézte az eszközt és szembesült a történtekkel.

Mivel a családjukban senki nem szereti a sajtburgert, ezért egy posztban meghirdette az ingyen elvihető ételt. Egy terhes nő éppen ezt kívánta, így ő hat hamburgert elvitt, de még így is jutott a szomszédoknak is az ételből. A teljes megrendelés több mint 90 dollárba (közel 33 ezer forint) került, azért, mert a kisfiú igazán „bőkezűen” 25 százalék borravalót adott. Történetük megtetszett a helyi McDonald’s munkatársainak is, akik meghívták őket az étterembe, ahol a kisfiú játszhatott a cég kabalafiguráival.

Az anyuka nem haragszik gyermekére, sőt mint mondta történetükről: „Remélem, hogy egy kis jókedvűséget terjesztettünk ebben a szomorú világban.”