Börtönbe kell mennie és soha többé nem taníthat az a tanár, aki diákokat molesztált egy budapesti gimnáziumban derül ki a TV2 Tények riportjából.

A férfi igazgatóhelyettesként dolgozott, és mint kiderült a vallomásokból, olyan is volt, akit szexre kényszerített, de több diákot fogdosott is. Ha még ez sem lenne elég, az egyik fiú azt is elmondta, behívta őt az irodába, és azt kérte, elégítse ki szájjal. Volt, akinek 30 ezer forintot is fizetett volna a „szolgáltatásért”.

A tanár vallomása még jobban felháborította a szülőket és a közvéleményt:

„Soha nem volt szándékomban sem, és szexuális gondolataimban sem az, hogy bármilyen szinten őket bántsam. Csupán nagyon hibásan, de reagáltam azokra a dolgokra, amik köztünk is teljesen hétköznapi” – mondta a tanár.

A vádirat szerint egy tanulmányi úton is zaklatott egy fiú diákot, meg akarta fogni a nemi szervét. A rémült diák végül belement abba, hogy a földrajztanárt kielégítse. De több diáknak is küldött szexuális tartalmú üzeneteket. Az egyik fiú megmutatta az anyjának az üzenetet, aki azonnal feljelentette a kiskorúakat molesztáló férfit.

A férfit bűnösnek mondta ki a bíróság, most börtönbe kell mennie. Emellett a foglalkozásától, tehát a tanítástól is örökre eltiltották.