Az ugyan bárkivel előfordulhat, hogy rossz embernek küld üzenetet, de ha szexuális tartalomról van szó, ez különösen kellemetlen tud lenni. Tapasztalta ezt Kara Tonin is, aki a barátjának szánt, pikáns felvételt véletlenül saját édesanyjának továbbította.

@karatonin

#repost #embarassingmykids #embarassingstories #google #googlepics #thecloud #donttellmeimalone #fyp #foryou #foryoupage #stichthis #nsfw #spillthetea

♬ Bongo cha-cha-cha – Remastered – Caterina Valente

Tonin TikTok-videóban részletezte a történteket. Mint mondta, a Google Fotó előnye – és olykor hátránya –, hogy arcfelismerővel van ellátva, ezért ha a felhasználó rászűr egy névre, máris megkapja a róla készült felvételeket. Ezután a képeket, videókat egy albummá is rendezi a program, amely megosztható az ismerősökkel, családtagokkal. Tonin ezt kihasználva akarta megmutatni édesanyjának a fiáról készült fotókat.

Ezután azonban készített egy +18-as videót a barátjának, hogy feldobja kicsit a kapcsolatukat. Csakhogy a felvétel hátterében a Google Fotó felismert egy apró, hűtőre kitett képet Tonin fiáról, így a szexuális tartalom is felkerült a családi albumba – azaz elérhetővé vált a nő édesanyja számára is.
A zavarba ejtő eset után az anyuka kétszer is meggondolja majd, milyen felvételeket készít otthonában.