Ha a bal karod a jobb fölött keresztezed, akkor nálad a jobb agyfélteke dominál. Ehhez társul a kreativitás és az érzelmek, így te művészi és spirituális ember vagy. Könnyen megfejted, hogyan éreznek mások, még akkor is, ha nem mondják ki szavakkal. Ha kapcsolatról van szó, akkor megértő vagy és teljes mértékben kielégíted partnered igényeit.

Néhány híresség, akik hasonló személyiséggel vannak megáldva: Steve Jobs, Stephen Spielberg, Picasso.

A jobb karod keresztezed a bal fölött? Nálad a bal agyfélteke, azaz a logika és racionalitás dominál. Szorgalmas vagy, sikerre törekszel, intelligenciáddal és szarkazmusoddal fogod meg az embereket. Kapcsolatban is jól működsz, stílusoddal és eleganciáddal csavarod el kiszemelted fejét. Isaac Newton, Albert Einstein és Bill Gates is ebbe a típusba tartozik.

Ha mindkét kezed az ellenkező karodon nyugszik, akárcsak a hármas ábrán, akkor nálad a jobb és a bal agyfélteke harmóniában van. Az érzelmi és a logikus oldalad is megmutatkozik, magabiztos vagy, aki tudja mi az életcélja. Az emberek felnéznek rád és mernek segítséget kérni tőled, mert mindenkivel tisztelettel bánsz. Jószívű vagy, született vezető, aki képes inspirálni az embereket. Őszinteséged és nyitottságod boldoggá teszi a magánéletedet. Sokoldalú természeted miatt bármilyen szakmát választhatsz.