Felfoghatatlan tragédia történt egy családdal, akiknek életük legboldogabb időszakát kellett volna megélniük. A 28 éves Jessica Walden a családjáért élt, így hatalmas boldogsággal fogadta második gyermeke érkezését.

Az édesanya a terhessége vége felé pre-eklampsziával, azaz egy ismert terhességi komplikációval és más egészségügyi problémákkal küzdött, ami miatt gyakori ellenőrzéseken kellett átesnie. Így már a 37. héten beindították a szülést, hogy csökkentsék a Jessicára és a kislányára leselkedő kockázatokat.

Múlt hét pénteken világra is hozta tökéletesen egészséges kislányát, aki az Orla Anna Walden nevet kapta. Ám a család felhőtlen boldogságát egy hétvégén bekövetkezett tragédia árnyékolta be.

Röviddel a szülés után Jessicát a műtőbe vitték, mert valami probléma merült fel a méhlepényével. Amikor megpróbálták az orvosok eltávolítani, leállt a szíve. Közel 20 percen keresztül küzdöttek érte, mire sikerült visszahozniuk az életbe – írja a The Sun.

Kezdetben nem tartották veszélyesnek a műtétet, de sajnos az édesanya túl sok vért veszített. Orvosai szerint 20 év alatt soha nem tapasztaltak még csak hasonlót sem. A fiatal anyát lélegeztetőgépre kapcsolták, de sajnos május 9-én, vasárnap kora reggel meghalt. A családja jelenleg várja a halál hivatalos okát.