A Maszol számolt be arról, lehetséges, hogy megtalálták a vadászi kisfiú, Sebastian Corbei maradványait. Románia Arad megyei rendőrségéhez tettek bejelentést, hogy valószínűleg egy gyermek holttestét találták meg egy mezőn, ami mindössze 12 kilométerre van onnan, ahonnan Sebastian január 9-én eltűnt. A Vadász és Tőzmiske között található füves területen egy piciny, erősen oszló testet fedeztek fel a bejelentők.

A helyszínre a megyei rendőrség és törvényszék szakértői mentek ki, akik azonnal megkezdték a nyomozást. Egyelőre a törvényszéki kórbonctani intézetbe szállították a testet, ahol DNS-vizsgálatot végeznek rajta, hogy ennek segítségével azonosítani tudják, de az ügyön dolgozó rendőrök valószínűnek tartják, hogy az eltűnt kisfiút találták meg.

A hétéves kisfiút egy Vadászhoz közeli tanyán látták utoljára. Január 9-én reggel ment el otthonról a faluba, hogy barátaival játsszanak, majd elmentek a tanyára. A források alapján a farmra egy helyi idősebb férfi kísérte el a gyerekeket. Sebastian eltűnését az anyukája jelentette a hatóságoknak, akik egy hónapig kutattak a fiú után. A keresésben mindenki részt vett, hiszen rendőrök, csendőrök, határőrök, tűzoltók, erdészek kutattak a gyerek után, sőt több száz önkéntes is segítette a munkájukat. Szárazon és vízen is folyt a kutatás, ráadásul drónokat, helikoptert, nyomkövető kutyákat, detektorokat és terepjárókat is bevetettek, de akkor úgy tűnt, hogy hiába.