A mindössze 11 hónapos kis Leia Godwint még áprilisban diagnosztizálták a gyermekkori multiszisztémás gyulladásos szindrómával (PMIS), ami a koronavírus szövődményeként alakult ki szervezetében. Rémisztő tüneteivel négy héten keresztül volt a walesi Newport-i Royal Gwent Kórházban. A kislány testén élénk vörös kiütések jelentek meg, légszomjjal küzdött és megdagadtak az artériái.

Miután gyógyultnak nyilvánították, haza engedték családjához, ám hat hónappal később, több aneurizmát találtak a szívében. Ez azt jelenti, hogy a kislány szívfalának artériái megdagadtak és bármikor szívrohamot vagy szívbetegséget okozhatnak.

Az édesanya szívszorító vallomásában elárulta a Mirror-nak, hogy az ikreken születésükkor teljes kórképet állítottak fel. Akkor Leia és Thea nagyon egészségesnek tűntek, attól eltekintve, hogy Thea szívében egy lyukat találtak. A családot nagyon lesújtotta, hogy ilyen súlyosan érintette a fertőzés Leia-t. A kislány szervezetében a koronavírus válthatta ki az artériák gyulladását, ami miatt egész életében vérzékeny lesz és akár szívátültetésre is szüksége lehet a későbbiekben.