Szexuális erőszak miatt tartóztattak le egy dél-karolinai házaspárt, akik bébiszitterként dolgoztak több családnál, majd munkájuk során több gyereket is zaklattak, amiről videót is készítettek — számolt be az Origo.

A 22 éves Brooke Schmitz és a 23 éves Donovan Williams úgy bukott le, hogy valaki értesítette a helyi gyermekvédelmi szervezetet, miután közzétettek egy olyan videót, amin három, négy-öt év közötti kisgyerek látható, amint felnőttekkel szexelnek. A rendőrök azonosították a videón látható egyik áldozatot, és megállapították, hogy az eset Greenville megyében történt, ahol a házaspár is él.

(Fotó: Twitter)

A rendőrök nyomozni kezdtek Williams és Schmitz után, akiket végül egy helyi lakótelepen fogtak el. A rendőrök szerint a pár több gyerekre is felügyelt, ebből adódóan visszaéltek helyzetükkel, és zaklatták őket.

A rendőrök kapcsolatba léptek a szülőkkel, és értesítették őket a történtekről. Mivel nem kizárt, hogy az esetnek több áldozata is van, folytatják a nyomozást” — tették közzé a Facebookon a Greenville megyei rendőrök.

Schmitz és Williams ellen kiskorú veszélyeztetése, illetve szexuális zaklatás miatt indítottak büntetőeljárást. A párt letartóztatták és óvadék nélkül tartják fogva — írja a Crime Online.