Indiában két szörnyű szexuális erőszakról is beszámoltak a napokban. Az egyik esetben egy anya és lánya volt az érintett, a másikban pedig egy nő, akire féltékenységből uszította a férfiakat egy feleség.

Megerőszakolták, majd csatornába dobták őket

Anyja és lánya meglátogatott egy szent helyet az indiai Uttarakhand tartományban és már éppen hazafelé sétáltak, amikor egy csapat férfi ajánlotta fel nekik, hogy autóval épségben hazaviszik a családot.

Az autóban hat férfi ült, a feltételezett sofőr pedig egy Sonu nevű férfi lehetett. A csoportnak esze ágában sem volt segíteni, inkább a mozgó járműben megerőszakolták az anyát és lányát, majd a közeli csatornába dobták őket. Az anyának végül az éjszaka közepén sikerült eljutnia egy rendőrőrsre, hogy bejelentse a csoportos nemi erőszakot, a rendőrség pedig nyomozást indított. Az anyát és a lányát a közeli kórházba szállították , ahol az orvosok megerősítették, hogy mindketten szexuális zaklatás áldozatai lettek.

Kegyetlen szexuális erőszak áldozatai lettek nők Indiában Fotó: Archív

Féltékenységből tervelte ki az erőszakot egy nő

Gayatri féltékeny lett férjére, Srikanth-ra, akinek valószínűleg viszonya volt egy másik nővel. A rendőrség szerint a feleség öt férfit kényszerített arra hogy szexuálisan erőszakolják meg férje szeretőjét. A nőt egy szobába csábították, ahol a feleség videóra vette az erőszakot és azzal fenyegette meg a nőt. hogyha feljelenti nyilvánosságra hozza a videót. Az áldozat súlyosan megsérült, családja magánkórházba szállította és feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség hat embert tartóztatott le az ügyben, akik többsége a húszas évei elején járt – írja a Daily Star.