Egy házas tanár szexelt egyik 15 éves diákjával. Az asszony kedvenc pózában készített meztelen képeket magáról, amit elküldött a fiatalnak.

A buckinghamshire-i Wendoverben élő Kandice Barbert (35) azzal vádolták meg, hogy egy mezőn szexelt tinédzser diákjával, valamint Snapchaten küldözgetett neki pikáns fotókat.

A 15 éves srác vallomása szerint azt mondta neki a tanárja, hogy azért szeret vele lenni, mert nagyobb a férfiassága, mint férjének. Rendszeresen töltöttek együtt pásztorórákat. Sőt a fiú azt állította, hogy évekkel ezelőtt Barber tőle esett teherbe , bár végül elvetélt.

Barber már 2018-ban kezdte zaklatnia a tanulót, kapcsolatuk pedig 2019 márciusában ért véget, miután letartóztatták – írja a Daily Mail.

A három gyerekes édesanya tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesített volna a fiatal fiúval, nemhogy többször is, továbbá a képeket is letagadta. Csupán annyit ismert be: megadta a telefonszámát diákjának, hogy bármikor felkereshesse, de tagadta, hogy szexuális jellegűek lettek volna a beszélgetéseik. Sőt mindig kellemetlenül érte, ha a fiú felhívta, mert nem akart vele kapcsolatot létesíteni.

Férje egyébként korábban gyanakodott a megcsalásra, mert a böngészési előzményei szerint az „alibi”, „eldugott helyek”, „hazugság arra, hol jártál” kifejezésekre többször is rákeresett. Ám a nő azzal magyarázta ki, hogy csak egy film miatt kutakodott az interneten.