Eve Culling őszintén mesél az élményéről, ami egy életre megváltoztatta a „lassan kell haladni a jó kapcsolatért” hozzáállását. A lány a TikTokon osztott meg egy videót, amiben arról mesél, hogy mi történt a legutóbbi sráccal, akivel megpróbált összejönni.

Eve azzal kezdi a történetét, hogy hangsúlyozza, mindenki szexeljen az első randin.

„Most elárulom nektek srácok, hogy miért is olyan fontos, hogy szexeljetek az első randin” – kezdte el, majd elárulta, hogy mostanában randizott egy fiúval, akivel lassú tempóban szerettek volna haladni, így csak 10–15 randi után érkezett el a kritikus pont. Eve persze mindenre fel akart készülni, így meg is kérdezte a fiútól, hogy van-e valami különleges, vagy fura beindító szokása az ágyban. A kérdésre nem volt a válasz, így el is érkeztek a történet alapjául szolgáló estéhez.

„Először jól volt. Minden rendben volt vele, aztán egyszer csak elkezdett mocskosan beszélni hozzám és tudom mire gondolsz, ez tényleg tud szexi is lenni. Teljesen egyetértek, de ez az ember egészen másképpen szólt hozzám. Idézem: Igen, igen, azt akarod, hogy teherbe ejtselek?” azt akarod, hogy babát tegyek beléd, hogy mindenki tudja, hogy az enyém vagy?! ” – mesélte egy kicsit még mindig meglepve. Utána persze hozzátette, hogy a srác szerette volna, ha Eve válaszol a fiú mocskos mondataira, de a ledöbbent lány azt se tudta, hogy erre mit kellene reagálnia.

„Mi a francot akar, hogy mondjak erre?” „Igen, fizetni akarsz az abortuszomért?” „Igen, egyedülálló apa akarsz lenni?”

Majd az egészet egy egyszerű mondattal zárta: „Hónapokon keresztül ismered a srácot és közben fokozatosan egyre jobb a viszonyotok, hogy aztán mindez kárba vesszen.”

@eveculling

Instagram @ eveculling #TakeTheDayOffChallenge

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R