Kisujjad hossza leleplezi például, hogy milyen vagy a magánéletben, vagy mely szokások rabja vagy. Ahhoz, hogy kiderüljön rólad is néhány titok, figyeld meg a kisujjad hosszát a mellette lévő gyűrűsujjhoz képest. Ha ezzel megvagy, haladhatunk is tovább!

Ha szinte ugyanolyan hosszú a kisujjad, mint a gyűrűs, de legalábbis hosszabb, mint a gyűrűsujj ujjpercének ízülete, akkor szenvedélyes és lelkes ember vagy, aki sikerorientált is. Annak ellenére, hogy nem hajszolod különösebben a rivaldafényt, általában a figyelem középpontjában találod magad, bárhová is mész. Extrovertált típus vagy, mindenkivel kijössz. Az emberek szeretnek veled lenni és mindig alig várják, hogy láthassanak. A szerelemben azért keményen kell dolgoznod, hogy bebizonyítsd rátermettségedet és elnyerd a kiszemelted bizalmát.

Ha rövid a kisujjad, akkor inkább introvertált vagy és tartózkodóan viselkedsz az emberekkel, különösen az idegenekkel szemben. Rengeteg potenciál és tehetség rejlik benned, de félénk természeted miatt nehezen tudsz kitörni a komfortzónádból. Jószívű és kedves vagy, mindig jót akarsz tenni. Empátiád rendkívüli, lojális vagy a párodhoz, aki boldog és biztonságban érzi magát melletted.

Ha a kisujjad pont a gyűrűs ujjpercének ízületéig ér, akkor nem csapongsz, kiegyensúlyozott és érett vagy. Gyakorlatias, racionális emberként pontosan tudod, hogyan kell a problémákat megoldani. Úgy tűnik, hogy a stressz nem nagyon zavar, hiszen összeszedett ember vagy. Bármennyire is próbálja valaki felborzolni a kedélyeid, soha nem veszíted el a hidegvéred. Hozzáállásod miatt néha hidegnek, távolságtartónak tartanak. Sok időbe telik, amíg megnyílik a szíved és a lelked, de ha egyszer megbízol valakiben, onnantól minden jó úton halad.