Az első információk szerint a 16 éves kamasz véletlen baleset áldozata lett, beesett a sínek közé. Egy nappal később már arról szóltak a hírek, hogy a lány szándékosan ugrott a metró elé.

A Ripost szúrta ki az egyik szemtanú írását, aki szerint a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját, és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel. Egyszer csak, mikor a metró már ott volt, nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás hallatszott. Borzasztó látvány volt! Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk” – írta a szemtanú.

Több százan fejezték ki részvétüket

Szívbemarkoló üzenetet posztolt a kislány édesanyja a közösségi oldalán – szúrta ki a Blikk.

Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. 16. életévében elment a mi kis szeretetgombócunk!

A megrázó sorokra több százan reagáltak.

Sok erőt kívánok mély fájdalmatok viseléséhez! Még ma is látom gyermeki mosolyát„.

Erre nincsenek szavak! Egy új angyal született. Őszinte részvétem a családnak!

A végzetes ugrás

A Blikk utolért egy közeli barátot is, aki szerint szerelmi bánatában szánhatta rá magát a fiatal a végzetes cselekedetre.

Ha Te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!