Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, borzalmas kettős gyilkosság történt vasárnap este Szegeden. Az embertelen bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl.

Egy fiatal lányt és párját gyilkolta meg egy betegesen féltékeny gyógyszerész, V.Dániel. Most a meggyilkolt lány szülei adtak exkluzív interjút az RTL Klubnak.

A lány szülei találtak rá lányukra és annak barátjára. Az édesapa elmondta, hogy amint belépett a lakásba, hatalmas vértócsa tárult elé. A lakás nappalijában a lánya tetemét találta meg egy takaróval leterítve. A lány édesanyja azonnal sokkot kapott, ám a pontos részleteket csak később tudták meg.

Lányukat a támadó az egyetemen nézte ki magának, ahol mindketten gyógyszerésznek tanultak. A férfi a Facebookon kereste meg a lányt, hogy legyenek barátok, ám néhány találkozás után a lány észrevette, hogy a férfival nincs minden rendben. Ezért megszakította vele a kapcsolatot, mert rámenősnek tartotta.

„Egy-két személyes találkozáson és üzenetváltáson kívül nem volt kapcsolatuk. A fiú soha nem vallott Zoénak szerelmet, nem küldött szerelmes levelet, meg sem próbálta abba az irányba elvinni a dolgot, amitől a lányom tartott is, hogy többet akar, mint egy barátság” – mondta a meggyilkolt lány édesapja.

Zoé május 21-én a párjával együtt az egyik szegedi oltóponton várakozott, ahol összetalálkoztak a gyógyszerésszel. A férfi odament hozzájuk, majd régi barátként kezdett el velük beszélgetni. Ekkor szembesült vele, hogy Zoénak barátja van. A szülők szerint ekkor határozhatta el, hogy megöli a lányukat, mert nem tudta elfogadni, hogy a lány mással van együtt.

V. Dániel a kettős gyilkosság után a Szegedtől 114 kilométerre lévő, Békés megyei üdülőövezetbe, Szanazugba menekült, ahol öngyilkos lett: agyonlőtte magát. V. Dániel pár hete szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon szerelmével és a vetélytársával.

A gyászoló szűlőkkel készült riportot IDE KATTINTVA nézheted meg.