A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés.

Mint arról a Metropol is beszámolt, a rendőrség információi szerint a feltételezett gyilkos egy MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost. Az egyenruhások hajtóvadászatot indítottak, hogy elkapják a gyanúsítottat.

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével – írták korábban a Police.hu oldalán.

Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

Dr. Vitális Dániel Attila felkutatására a lakosság segítségét kérik a rendőrök, de arra figyelmeztetnek, senki ne próbálja megállítani!