Mint arról a Metropol is beszámolt, egy tanárnő online órát tartott, amikor a tanulók arra lettek figyelmesek, hogy oktatójuk szemei fennakadtak és leesik a székről. Az 52 éves asszony tornaórája közben halt meg. A 17 éves diákok a monitoron keresztül figyelték a tanárnőt, amikor bekövetkezett a tragédia. A nő férje eközben a másik szobában volt, de hiába szaladt felesége segítségére, az életét már nem tudta megmenteni.

Mint a Bors megtudta, nemcsak a 11. osztályosokat, de az egész várost sokkolta a szörnyű tragédia. A váratlanul elhunyt tanárnő férjének különösen borzasztó érzés lehetett, mivel éppen aznap volt az 53. születésnapja. A diákok elmondása alapján a közelmúltban több online órájuk is elmaradt, mert a tanárnőnek vizsgálatokra kellett mennie. Úgy tudni, hogy szívultrahangot csináltak neki, de korábban állítólag epilepsziás rohama is volt. A halál pontos oka a szakértői vizsgálat után fog kiderülni.

Képünk illusztráció / Pixabay

„A tanítás azóta folytatódott, nem rendeltek el ideiglenesen szünetet. Nagyon nehezen viselik a társaim, akik élőben látták az eseményeket, azóta én is az események hatása alatt vagyok. Felajánlották nekünk a pszichológusi segítséget, de azóta az egyik órán beszéltünk is a történtekről közösen” – nyilatkozta szerdán a lapnak az egyik neve elhallgatását kérő diák, aki részt vett azon az órán, amikor a tragédia megtörtént.