A Metropol munkatársa nemsokkal a durva bűncselekmény után ért a dohánybolt elé, ahol már rendőrségi szalaggal le volt zárva a bűntett helyszíne.

A Metropol kérdésére egy szemtanú, aki a kislányával együtt végignézte a borzalmas jeleneteket – és segített elszorítani a sérült vérző sebét is – elmondta, hogy mi történt. Elmondása szerint két középkorú férfi szólalkozott össze a dohánybolt előtt, az egyik láthatóan részeg volt. A szóváltás erőszakba torkollott, majd az egyik férfi karon szúrta a másikat.

Hangos kiabálás hallatszott, egy részeg férfi karon szúrta a másik 30-35 körüli férfit. Kiabáltuk, hogy hagyja békén, majd körbegyűltek ez emberek. Egy övvel próbáltam elszorítani a sebet, nagyon mély lyuk volt, mély sebet ejtett rajta a kés. A tettes ezután csak lerakta a földre a kést és elsétált„ – mondta a hősies hölgy.

A rendőrségre bejelentették, hogy a IX. kerületi Könyves Kálmán körúton egy férfi késsel hadonászik. Az ügyeletes azonnal a helyszínre irányította járőröket és a férfit egy közeli kocsmánál húsz percen belül elfogták – olvasható a police.hu oldalon.

Mint írták, kiderült, hogy a férfi nem sokkal korábban az utcán megvágta egy ember karját. Őt súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A késelő férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van.

Fotó: Bánkúti Sándor

Fotó: Bánkúti Sándor

Fotó: Bánkúti Sándor

Fotó: Bánkúti Sándor