Miközben Magyarországon a kormány törvényben szeretné biztosítani a gyermekek védelmét, addig alig pár száz kilométerre a határainktól már olyannyira beindultak az LMBT-aktivisták, hogy még arra is képesek, hogy a legsérülékenyebb korú kicsiket terheljék „igéikkel”.

Szinte sokkolta a 6-10 év körüli gyerekeket és azok szüleit az az osztrák tanárnő, aki egy női babán tartott szexuális felvilágosítást a diákjainak. A döbbenetes eset egy évvel ezelőtt történt, ám a lurkók még a mai napig nem tudták kiheverni a megrázkódtatást, miután olyan dolgokat kellett látniuk és végighallgatniuk, ami az ő kis lelküket teljesen felkavarta.

Több gyerek is zavarba jött, sőt az egyik kisfiú jelezte, hogy nem akarja végig nézni a a szexuális felvilágosítást, a tanárnő nem adott neki felmentést. Kijelentette, muszáj hallania és látnia mindent. A tanárnő a kislányoknak felhívta a figyelmét, használhatják az ujjaikat is a próbababán…

„A fiunknak iskolát kell váltania”

Soha nem láttuk még így a fiunkat, teljesen ki volt borulva” – mondták el a botrányos felvilágosítás után az egyik kisfiú szülei. „Iskolát kellett váltania. Már látjuk a következményeket. Néhány nappal ezután az óra után átjött hozzánk játszani a gyerekünk egyik osztálytársa. A fiú egyszer csak hirtelen le akarta húzni a nadrágját a tízéves kislányunk előtt„ – árulta el a döbbent anyuka.

Kiborultak a szülők

A tanár elmagyarázta nekik, hogy használhatnak óvszert, ha nem akar babát szülni. A gyerekek nem tudnak mit kezdeni ezzel az információval, még túl kicsik!” – mondta dühösen az egyik gyerek apukája.

Szégyenkeznek a gyerekek

Peter Stippl, a Pszichoterápiás Egyesület elnöke szerint ez egy nagyon rossz tanítási módszer.

Ez megijeszti a gyerekeket! Rosszul közelítették meg a témát, ez csak a kicsik szégyenérzetét növelte. A szexuális nevelésnek mindig az életkornak és a fejlődésnek megfelelőnek kell lennie. Hat-, hét- vagy nyolcéves korban még nem érdekli a gyerekeket a szexuális kapcsolat„ – hangsúlyozta a szekértő.

A pszichológus reméli, hogy a továbbiakban a szülőket is bevonják az órák felépítésébe, és éberségre buzdítja őket.