Bár Schmuck Andor legutóbbi házassága nem happy enddel ért véget, mégsem adja fel a reményt, hogy megtalálja az igazit.

Jelenleg a munkába fojtja a bánatát, de nyitott szemmel jár, és ha úgy adódik, bizony harmadszorra is megnősül, sőt, már a meghívó szövegét is kitalálta – írja a Blikk.

Baráti viszonyban váltak el Eszterrel (Fotó: Metropol)

„Azt szoktam mondani, a gödörből csak felfelé visz az út. Jól vagyok, de most inkább munkával kötöm le magam. Nemrégen elvégeztem egy szociális szakgondozói tanfolyamot, így most nyugdíjasoknak, időseknek segítek önkéntesként” ­– árulta el a lapnak Schmuck, aki azt is elmondta, hogyha szembe jönne vele mostanában a szerelem, nem zárkózna el előle.

„Kapcsolatfüggő vagyok, így biztos, hogy lesz még harmadik esküvőm is, sőt, már a meghívó szövegét is tudom. Az áll majd benne, hogy: A remény diadala a tapasztalat felett” – nyilatkozta a politikus a portálnak.

Bármennyi ideig is tart egy házasság, vagy igazad van, vagy boldog vagy” – mondta Tisztelet Társaságának elnöke a Blikknek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Andor és Eszter a mai napig nagyon jó viszonyt ápol, barátként tudnak egymáshoz viszonyulni. Szakításul óta még nem talált magának megfelelő partnert a politikus, de ami késik, nem múlik.

Ráadásul ritkán látni öltöny nélkül a Tisztelet Társaságának elnökét, viszont itt van róla egy exkluzív fotó:

2. Menet ! Krisztiánra lehet támaszkodni 🙂

Posted by Schmuck Andor on Thursday, June 17, 2021

Ráadásul Andor kirobbanó formában van, és a humorérzéke is a régi. Nemrég még a nemzetközi törülközőnapról is megemlékezett egy posztjában.

A törülközőnap (angolul: Towel Day) tisztelgés minden év május 25-én Douglas Adams (1952–2001) angol sci-fi-író emléke…

Posted by Schmuck Andor on Tuesday, May 25, 2021