Samantha Josephson brutális gyilkosság áldozata lett, több tucat késszúrással a holttestén találták meg. A dél-karolinai egyetem diákja még 2019-ben egy bárból tűnt el. A szülei ekkor bejelentést is tettek a rendőrségen.

A 21 éves lány holttestét mindössze pár órával az eltűnése után találták meg. A maradványait 70 mérföldnyire attól a bártól találták meg pulykavadászok, ahol utoljára látták. A rendőri dokumentumok tanulsága alapján több tucat szúrt sebet, több karcolást és sérülést is találtak a testén. Ezen a bizonyos napon Samantha éppen a közelgő főiskolai diplomaosztóját ünnepelte a barátaival. A nyomozás szálai Nathaniel Rowlandig vezettek, akinek a feltételezések szerint a lány azért ült be az autójába, mert összekeverhette egy taxival. Nathaniel azt állította, hogy nincsen köze az eltűnéshez, illetve a gyilkossághoz sem. Hamar hazugságon kapták azonban a férfit, hiszen az autója hátsó ülését Samantha vére borította. A nyomozók azt is kiderítették a telefonos GPS-adatok alapján, hogy a két fiatal együtt volt a tragédia időpontját megelőzően, egészen addig, amíg Samantha telefonját ki nem kapcsolták.

Másnap autót mosott

A férfi ellen az akkori barátnője is vallott. Maria Howard elmondása szerint a kocsi ülései és műszerfala is véres volt, amitől még a gyereke cipője is véres lett, miután használták a volt barátja autóját. Maria még vissza is emlékezett, hogy viccelődött a férfival, hogy elütött-e valami állatot, akit a kocsiba tett utána. A férfi pedig annyit válaszolt, hogy semmi köze hozzá – írta meg a Post and Courier. Az ügyben még Samantha párja is megszólalt, aki részben magát okolja, hiszen ő bátorította a lányt arra, hogy kimozduljon aznap. „Mondtam neki, hogy terelje el a figyelmét, menjen el szórakozni a barátaival, hiszen olyan keményen dolgozott, hogy bejusson a jogi egyetemre. Megérdemeli, hogy legyen egy éjszakája, amikor ezt megünnepli” – mondta Greg Corbishley.