Elszabadult a pokol a Wizz Air Londonból Krétára tartó járatán, miután két részeg férfi botrányos viselkedése miatt még a pilóta is megsérült. A verekedésbe torkolló esetről videófelvétel is készült, több utas is sikoltozott – írja a Mirror.

A harmincas éveiben járó két londoni férfi az egész repülőút alatt minősíthetetlenül viselkedett, már a felszállás előtt lerészegedtek, és ezt dicsekedték el ordibálva az út javában. A káosz akkor robbant ki, mikor egyiküket figyelmeztették, hogy viselkedése miatt a görög rendőrség fogja lekísérni a gépről, miután leszálltak. A két férfi ekkor agresszívvá vált, üvöltözni kezdtek a légiutas-kísérőkkel, és mikor a pilóta átjött az utastérbe, hogy lenyugtassa a két férfit, egyikük ököllel megütötte.

A férfit több utas is megpróbálta lefogni, a pilóta pedig szerencsére nem sérült meg, de többen is sikoltoztak a dulakodást látva, néhány gyerek sírva fakadt félelmében. A Wizz Air tájékoztatása szerint a személyzetet kiképezték az ilyen és hasonló helyzetek kezelésére, és ezúttal is a protokoll szerint jártak el, a két botrányos viselkedésű utasról pedig jelentést tettek a hatóságoknál.

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!