A dugók és az autók feltolódásának megelőzése érdekében a rendezvény húsz napja alatt a Hungexpóra vezető Albertirsai út nem közelíthető meg személygépkocsival.

Így juthatsz el a Hungexpora tömegközlekedési eszközzel

  • Az Örs vezér térről (2-es metróvonal) induló 10-es busszal
  • A Pillangó utcai metrómegállótól egy kényelmes sétával
  • A Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából induló 37 vagy 37A villamossal

Ingyenes lehetőség

Díjmentes a kijutás a Volánbusz által biztosított elektromos autóbuszjáratokkal; a világkiállítás logójával ellátott autóbuszok öt útvonalon járnak naponta 8 és 20 óra között.

A vonattal érkezők is kapnak segítséget

A Keleti pályaudvarról a MÁV vasúti járataival percek alatt eljuthat bárki a Kőbánya felső vasútállomásig, ahonnan egy rövid sétával elérhető a rendezvény helyszíne.

A MOL Limo, valamint a taxitársaságok autói behajthatnak az Albertirsai útra, és – az előbbiek – az 1-es kapu szomszédságában kijelölt helyen parkolhatnak.

Részletes információ a Hungexpo megközelítési lehetőségeiről és az utazási kedvezményekről a rendezvény honlapján olvasható.

Fotó: Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás

Színes programokkal várják az érdeklődőket

Szombattól 20 napig az év legnagyobb és leglátványosabb természeti kiállításában gyönyörködhetünk a Hungexpón. Ráadásul lőhetünk, íjászkodhatunk, a virtuális valóság segítségével pedig bebarangolhatjuk Magyarország legszebb tájait.

Fotó: Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás

Elképesztő látványosságok

Kutyás- és lovasbemutatók, óriásakváriumok, koncertek, illetve szakmai és szórakoztató programok várják a látogatókat az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitóhétvégéjén.

Fotó: Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás