Felfoghatatlan tragédia történt Új-mexikóban, ahol egy mindössze 6 éves kislányt megerőszakolt és meggyilkolt egy kegyetlen férfi. Leland Hust hálószobává alakította a garázsát, ahol megtalálták az elhunyt Arianát egy véres matracon feküdve. A kislány holtteste mellett egy hercegnős párna, véres törülközők és egy Playboy magazin hevert. Az erőszak egyértelmű volt, mivel Ariana popsiját nagy mennyiségű vér borította.

A házkutatás során a férfi is otthon volt, aki azt állította a hatóság embereinek, hogy a kislány éjszaka nála aludt, de nem bántotta, és semmi köze a halálához. A nyomozóknak hónapokba telt rábizonyítani a brutális gyilkosságot. Végül a ház körül talált három férfi alsónemű és egy kötél alapján jutottak DNS-mintához, ami már megdönthetetlen bizonyíték volt ellene. Hust bilincsben hagyta el a házát, a rendőrség pedig vádat emelt ellene, 13 éven aluli gyermek szexuális bántalmazása és gyilkosság elkövetése miatt. Az orvosszakértő megállapította, hogy a 6 éves kislány emberölés áldozatává vált, halálát fojtás, fulladás okozta.

Így szemelte ki a 6 éves kislányt a pedofil férfi

Ariana halálának kivizsgálása során Ron Vigil kapitány elárulta, bizonyítékot találtak arra, hogy a férfi szexuálisan bántalmazott egy másik gyereket is. Leland Hust tárgyalását júliusban tervezik megejteni, addig börtönben kell maradnia – írja a Crime Online. A rendőrség később azt is kiderítette, hogyan férkőzhetett a fiatal férfi az ártatlan kislány közelébe. Hust nagyapja, Winston Scates feleségül vette Ariana nagymamáját, így szemelhette ki. A pedofil férfi később azt is bevallotta, hogy azért követte el az erőszakot, mert szereti a ciciket.