Az extravagáns Pásztor Anna óriási tehetséggel rendelkezik, nemcsak az éneklés terén, hanem a táncban is. Az énekesnő elképesztően szerepelt a Dancing with the Stars első évadában, akkori táncpartnerével Köcse Györggyel.

Felszántották a táncparkettát

Anna a tánctól szó szerint szerelembe esett. Ezért egy cseppet sem meglepő, hogy továbbra is táncolni szeretne. György mindenben támogatja, ezért is ismertette meg az énekesnőt a Pro-Am stílussal, ami egy amatőr-profi táncverseny.

Fantasztikus táncokat láthattunk a dívától és Györgytől (Fotó: TV2)

Az Anna and the Barbies frontemberének nem is kellett sokat várni, máris megvan az új párja.

Andrea Silvestri szívesen kipróbálná velem a versenyzést. Potyogtak a könnyeim, amikor megtudtam, nem hittem el, ami történt, majdnem elájultam az örömtől. Februártól kezdve heti három edzésünk van, és augusztus 21-én lesz az első világversenyünk” – mondta el a Best magazinnak Pásztor Anna.

Korábban már írtunk a díva új terveiről

„Imádtam a Dancing with the Stars minden pillanatát, és az csak hab volt a tortán, hogy rengeteg pozitív visszajelzés is érkezett ezzel kapcsolatban. Akik nézték a műsort, ismerhetik Váradi Martinát és Andrea Silvestrit. Ez a két csodálatos ember arra vállalkozott, hogy kikupáljon engem. Az a nagy terv, hogy addig csiszoljuk és trenírozzuk magunkat, amíg készen nem állunk versenyezni” – mesélte Anna, akinek Andrea lesz a partnere.