Horrorfilmbe illő történetről számolt be TikTok-csatornáján a Los Angelesben élő Reagan Baylee: a fiatal nő nyolc héten át élt egy oszló holttest szomszédságában, de hiába panaszkodott többször is az émelyítő szagokra, senkit nem vette komolyan – írja a Daily Star.

 

Képünk illusztráció/Pixabay

Reagan 2020 májusában, a koronavírus miatti lezárások kellős közepén érezte meg először a szagot, amely a döglött halra emlékeztette, annyi különbséggel, hogy egyáltalán nem akart elmúlni.

Amikor a problémát jelezte a gondnoknak, az közölte, hogy a korlátozások miatt senkit nem tud kihívni a szag forrásának kivizsgálására, ő sem járhat utána a karantén miatt. Reagan néhány hét múlva ismét értesítette a nőt, mert arra tippelt, talán a szomszéd kutyája volt, ami elpusztulhatott, de akkor a gondnok azzal zárta le a beszélgetést, hogy hívás nélkül nem kopoghat csak úgy be a lakókhoz.

A nő egyre rosszabbul érezte magát a folyamatos bűzben, már álmatlansággal is küzdött, mikor 8 héttel a szag első észlelése után a gondnok végre felküldött valakit kivizsgálni a problémát. Az illető azonban még fel sem ért a lépcső tetejére, máris elhányta magát, majd azonnal értesítette a rendőrséget, hiszen sejtette, a szag emberi holttestből áradhat. Mikor a rendőrök betörték az ajtót, többen is elhányták magukat, a lakásból pedig százával repültek ki a bogarak. Az egyik szobában pedig megtalálták Reagan szomszédjának maradványait, egy erősen oszló holttestet. A halál okával kapcsolatban csak annyit közöltek, természetes okokból következett be.