RETRO RÁDIÓ

Felháborodtak a mentősök: videóztak a bámészkodók, míg ők egy féri életéért küzdöttek





Az Országos Mentőszolgálat egyik szakembere kétszeresen is tragikus eseményről számolt be közösségi oldalukon, ami a napokban történt a Balatonnál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.17.
érzéketlen

A balatonmáriafürdői strandon rosszul lett egy férfi, akinek próbálták megmenteni az életét a mentősök. A beteg életéért több mint másfél órán keresztül küzdöttek a szakemberek, amit rengeteg bámészkodó figyelt a parton. A mentősök próbálták eltakarni a tömeg elől a haldokló férfit, de a bámészkodókat ez sem érdekelte: folyamatosan videókat és fényképeket készítettek a mentésről, amely sajnos sikertelen volt és a férfi meghalt. Íme a részletes beszámoló:

„Hatalmas erőket riasztott a Kaposvári Mentésirányítás ahhoz az 50 év körüli férfihez, akit a tóból húztak ki a fürdőzők a balatonmáriafürdői strandon. A perceken belül kiérkező mentőegységek és a légimentők azonnal megkezdték a férfi emelt szintű ellátását, aki már nem lélegzett.

A beteg életéért több mint másfél órán keresztül küzdöttek a szakemberek, amit rengeteg bámészkodó figyelt a parton még annak ellenére is, hogy bajtársaink takarókkal és fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni előlük a betegellátást. Az életmentők ugyan megpróbálták elküldeni a kíváncsi szempárokat, de nem igazán tudtak ezzel foglalkozni.

A katasztrófaturisták közül többen is teljes érzéketlenségükről tettek tanúbizonyságot, akik videóra vették és fényképezték a mentést, de voltak olyanok is, akik gyermekükkel a karjukon nézték végig a férfi életéért vívott ádáz küzdelmet. A mentők mindent elkövettek, de a férfi életét sajnos a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában. A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harmincéves pályafutása alatt sohasem tapasztalt” – fejtették ki a bejegyzésben.





Ezeket olvastad már?
Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás