Fontos mérföldkőhöz érkeztünk„ – kezdte videóüzenetét Orbán Viktor. „2,5 millió honfitársunk beoltva. Egy éve háborús időkre emlékeztető állapotok között, korlátozások, kijárási tilalom és személyes veszteségek mellett éljük az életünket. A vírus háborút indított ellenünk, és az egyetlen győzelemmel kecsegtető fegyver a vakcina. Egy hónap alatt két és félszeresére növeltük a beoltottak számát” – jelentette be a miniszterelnök.

Megköszönte az egészségügyben dolgozók munkáját

Ezért holnaptól nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások. Járványügyi intézkedések lesznek, kérem Önöket, hogy ezeket tartsák be” – mondta Orbán Viktor. „Az oltást folytatjuk, hasonló tempóban. Az orvosok és az ápolók munkáját köszönöm, a magyar embereket pedig arra kérem, hogy regisztráljanak és vegyék fel az oltást. Magyarország lehet, Magyarország lesz az az európai ország, ahol a leggyorsabban jut vakcina mindenkinek. Nekünk minden élet számít!„ – zárta bejelentését a miniszterelnök.

COVID 2/147. 2,5 millió honfitársunk beoltva. Újraindulhatnak az üzletek és a szolgátatások // 2.5 million Hungarians vaccinated. Shops and services can reopen!

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, April 6, 2021

2,5 millió honfitársunk beoltva. Mérföldkő