RETRO RÁDIÓ

Orbán Viktor: Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz - Videó!





Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Egyesült Államokban, a CPAC konzervatív politikai rendezvényen tartott beszédet - övé volt a nyitófelszólalás.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
konzervatívok

Orbán: Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz

Orbán Viktor beszéde elején azt mondta, hogy Texasban a szabadság, a szuverenitás a legfontosabb, és ezért van Magyarország és Texas között valami hasonlóság.Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz. A kormányfő elmondta, mi magyarok a szabadságért és a szuverenitásért, és a kereszténységért harcoltunk, és ma is folytatjuk ezt a harcot.

Régi vágású szabadságharcos

Orbán Viktor elmondta, ő maga régi vágású szabadságharcos. Ő jelenleg a leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfő, és egyben bevándorlásellenes. Minden nap a progresszív liberálisok támadása alatt áll Magyarország - tette hozzá. Nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy előadást tarthat a CPAC-on, és egy beteljesedett álomnak nevezte.Az Egyesült Államok legkiválóbb konzervatívjai vesznek itt részt.

Orbán: Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben

Magyarország nem egy globális szuperhatalom, míg az USA igen - mondta. Orbán közölte, hogy a baloldali médiát sikerült összezavarnia ezzel a nyitóbeszéddel, de nem akarok ötleteket adni a baloldali médiának, hogyan kell hamis híreket gyártani.Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben, aki pedig az ellenkezőjét állítja, az fake news gyár. Orbán Viktor elmondta, hogy egyesek szerint már 2011-ben lerombolta a magyar demokráciát, majd pedig minden egyes évben.Hogyan lehetett tönkretenni azt, ami egyszer már tönkrement?

Össze kell fogni

Tiszteljük az amerikai kormányzatot, és tisztességesen kell viselkedni a jelenlegi adminisztrációval szemben. Az Önök kormánya, korábban az Obama-kormány azonban Brüsszelt ideológia nyomás alá helyezte, és arra akarta kényszeríteni a magyar kormányt, hogy változtassa meg az alaptörvényt. Az utóbbi nagy fájdalmat okozott, és sikeresen ellenálltunk, és nem vagyunk az amerikai demokraták nagy kedvence - mondta.A progresszív liberálisok nem akarták, hogy itt legyek, és elmondjam azt, hogy össze kell fogni, mert mi tudjuk, hogyan lehet leküzdeni a szabadság ellenségeit.

Orbán Viktor: A progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok

Orbán Viktor közölte, hogy 1956-ban kezdődött a háború a szabadságért, de mi nyertük meg azt. Hálával tartozunk Ronald Reagannek. A kommunistákat nehéz legyőzni, mert összefogtak a liberálisokkal és erősebbek mint valaha.A progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, és újra le kellett győzni őket. Mi 2010 óta folyamatosan legyőztük őket - mondta Orbán. A tegnapi győzelem azonban nem nyeri meg a holnapi meccset.

„Bíznunk kell zsidó-keresztény tanításokban”

Orbán Viktor elmondta, hogy a sikertörténet kulcsa, hogy amikor harcolunk, akkor a 100 százalékot beleadjuk, az igazat mondjuk, és kiállunk az igazunkért. Bíznunk kell zsidó-keresztény tanításokban - tette hozzá. Ha az ember hisz Istenben, akkor hisz abban is, hogy Isten a saját képmásunkra teremtett, és így a legérzékenyebb kérdésekkel is foglalkozni kell - tette hozzá. Legyenek benne biztosak, hogy a keresztény értékek megvédenek minket, hogy túl messzire menjünk.

Soros nem hisz semmiben

A baloldal semmilyen korlátot nem ismer a politikában, és a mai progresszívek megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt a kereszténységről, akkor a legrosszabb dolgok történhetnek meg- mondta Orbán Viktor. A legrosszabb dolgok, akkor történtek meg, amikor azok kerültek hatalomra, akik gyűlölik a kereszténységet. Az egyik ilyen Soros György, aki nem hisz semmiben amit mi teszünk - tette hozzá. Soros arra használja a hadseregét, hogy az akaratát ránk kényszerítse.Az értékeink mentenek meg minket a történelem hibáinak az elkövetésétől -mondta. A mai progresszívek fel akarják adni az értékeke, és egy érték nélküli poszt-nyugati világot akarnak - mondta a kormányfő.

Orbán Viktor: Megállítottuk az illegális migrációt

A győzelemre kell játszani - mondta a kormányfő. El kell hinnünk, hogy jobbak vagyunk balliberális ellenfeleinknél. Nem harcolhatunk sikeresen a liberális eszközök szavaival, és új életre kell kelteni a keresztény intézményeket - tette hozzá. Magyarország egyedül áll a globális woke-kultúrával szemben - tette hozzá. Mi voltunk az elsők Európában, akik nemet mondtak,és megállítottuk az illegális migránsok invázióját - mondta a kormányfő (hatalmas taps fogadta ezt a mondatot). Meg kell állítani az illegális bevándorlást, és Magyarországon népszavazáson döntöttünk a migrációról.A MAGYAROK NEM AKARTAK MIGRÁCIÓT, ÉS NEM AKARTAK A PROGRESSZÍVEK SZABÁLYAI SZERINT JÁTSZANI.

Működik a magyar határvédelem

Orbán Viktor elmondta, hogy a magyar határvédelmi rendszer működik. Azt követően, hogy megépült a fal, nullára csökkent a migráció. Idén már 160 ezer illegális átlépési kísérletet hiúsítottunk meg - fejtette ki a kormányfő. Szólt a magyar migrációs szabályairól. Az unió azt szeretné, hogy adjuk fel a nulla migrációs politikánkat - tette hozzá.

Orbán Viktor: A magyar alkotmány védi a családokat és a gyerekeket

Orbán Viktor ismertette, hogy jogi fal épült a gender ideológiával szemben Magyarországon. A magyarok nemet mondtak a szülői beleegyezés nélküli szexuális felvilágosításba is - tette hozzá. A magyar alkotmány védi a családokat és a gyerekeket.

„Magyarország és Budapest Európa legbiztonságosabb helye”

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a siker másik tényezője, hogy a kormány elkötelezett a jogrend és a biztonság mellett. Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell. A rendvédelmi szervek a szabadság őrei - tette hozzá. A rendőrök tiszteletet kell, hogy élvezzenek - mondta a kormányfő.Magyarország és Budapest Európa legbiztonságosabb helye. A progresszívek imádják a még magasabb adókat, és ezért egykulcsos szja van Magyarországon, ami 15 százalék. 10 év alatt 10 százalékkal csökkentek az adóterhek - mondta a kormányfő.

Orbán: Magyarország az utolsó ellenálló

A globális minimumadóról azt mondta, hogy Magyarország az utolsó ellenálló. Éppen ezért a jelenlegi amerikai kormányzat megszüntette a két ország közötti adómegállapodást - mondta.Ez valójában a baloldal bosszúja volt. Ukrajna a szomszédunk, és teljes mértékben szolidárisak vagyunk vele - mondta.

Orbán: Fel kell vennünk a harcot

Orbán Viktor szerint a globalisták vezetők stratégiája elhúzza a háborút, és amerikai-orosz tárgyalás nélkül nem lesz béke. Csak erős vezetők képesek a béke helyreállítására - tette hozzá. Nagy szükségünk van az olyan erős vezetőkre, akik képesek egy békemegállapodást tető alá hozni. Egy erős vezetőjű Amerikára van szükség. Orbán végezetül azt mondta, számos nagy nemzet van a világon, de egyik sem hasonlítható az USA-hoz. A Nyugat jövője súlyos kérdéseket vet fel. A kormányfő szerint most a Nyugat önmagával harcol. A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem -mondta a kormányfő. Fel kell vennünk a harcot, vissza kell vennünk az intézményeket Washingtonban és Brüsszelben.

Orbán: Két évünk van felkészülnünk

2024-ben Ep és elnökválasztás lesz, két évünk van felkészülni. Induljunk el és győzzünk - zárta szavait Orbán Viktor.





Ezeket olvastad már?
Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban - GALÉRIA!

Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban - GALÉRIA!

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás