RETRO RÁDIÓ

Szívszaggató... Önkezével vetett véget életének a 27 éves Instagram-sztár





Körbeutazta a világot barátjával a fiatal híresség, mégsem talált rá a boldogságára. A depresszió legyőzte, annak ellenére, hogy nagyon sokan szerették.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.04.
Instagram borzalmas tragédia depresszió

Szenzációs gyorsasággal vált az internet kedvencévé Lee Macmillan és barátja. A fiatalok hamar belopták magukat az instagramozók szívébe. Ausztrál származású partnerével, Max Bidstruppal és Occy nevű kutyájával körbeutazták majdnem az egész Földet, közben természetesen egész végig dokumentálták és megosztották követőikkel.

A páros @maxandlee nevű Instagram-oldala több mint 67 000 követőt gyűjtött össze, továbbá 496 ezer YouTube-előfizetőt is szereztek maguknak. Ám szerdán tragikus hír jelent meg az oldalon: depressziója miatt öngyilkos lett Lee Macmillan.

„Miután rendkívüli életet éltünk és bátran harcoltunk a depresszióval, összetört szívvel kell jelentenünk, Lee pénteken életét vesztette. Minden sejtünkben érezzük a hiányát. Most csak egy dolgot tehetünk Lee emlékére, ennek a lélekszorító veszteségnek a közepén terjesztenünk kell az üzenetet, miszerint a mentális egészséges ugyanolyan valóságos, mint a fizikai egészség. Bárkit megfertőzhet, bármennyire is valószínűtlennek látszik” – áll a bejegyzésben.

Lee és Max egyébként még 2016-ban egy munkaszüneti napon találkoztak egymással, és olyan jól elvoltak, hogy úgy döntöttek, együtt fognak utazgatni. Így a páros és az ausztrál juhászkutya egy felújított furgonban hódította meg a világot. Két évet töltöttek egymással, amelynek során 16 országot látogattak meg, egészen tavaly januárig, amikor is szakítottak. A hír egyenesen sokkolta a rajongókat. Bidstrup szerint MacMillian szakemberektől, családjától és barátaitól is kapott segítséget a depressziója kezeléséhez, végül mégis elvesztette a küzdelmet.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!





Ezeket olvastad már?
Megtörte a csendet: őszintén mesél a milliárdos lottónyertes felesége

Megtörte a csendet: őszintén mesél a milliárdos lottónyertes felesége

Tizenhárom éves lányt molesztált a baranyai szexragadozó

Tizenhárom éves lányt molesztált a baranyai szexragadozó

Veszélyben a budapestiek: júniusig nem lesz nyugtunk!

Veszélyben a budapestiek: júniusig nem lesz nyugtunk!

Sokkoló, amit a bölcsődei dolgozók kapnak az újpesti városvezetéstől!

Sokkoló, amit a bölcsődei dolgozók kapnak az újpesti városvezetéstől!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás