Különös és egyben bizarr módon ért véget egy nő párkapcsolata. Az érintett, Kathryn TikTokon számolt be arról, hogy két évig járt a férfivel, akivel érzése szerint minden jól működött. Az elhagyott nő úgy gondolta, a férfi személyében megtalálta leendő férjét és gyermekei apját. Nagyobbat sajnos nem is tévedhetett volna.

szakítás

(Képünk illusztráció: GettyImages)

A járványt kihasználva a férfi azt hazudta neki, hogy a koronavírus ledöntötte a lábáról, ezért kórházba megy. Ezután még egyszer jelentkezett nála a barátja, hogy tudassa, jobban van. A nő ezután hiába kereste a férfit, megszűnt létezni. Kathryn attól tartott, párjának baja esett, ezért elkezdte hívogatni a kórházakat. Mivel így sem került elő a férfi, bejelentette az eltűnést a rendőrségen. Ekkor jött az igazán sokkoló fordulat: kiderült, hogy nem létezik olyan ember, mint a barátja.

A nő ezután összerakta a történteket. Mint mondta, a férfi két éven át hazudott kilétéről, majd eljátszotta saját halálát. A kommentelők is megdöbbentek a történet hallatán, többen úgy vélték, a férfi házas lehetett. Miután sokan felajánlották neki, hogy segítenek felkutatni a hazug férfit, arról is beszámolt, hogy időközben megtudta, hogy hívják valójában az exét. Hozzátette, súlyosan traumatizált emberről van szó, akinek segítségre van szüksége.