Felfoghatatlan tragédia borzolja a kedélyeket az Egyesült Államokban, miután egy 3 és 5 éves gyereket holtan találtak az otthonukban. Az anyuka nem élt a gyerekekkel, csak az apa.

Bár az egyenruhások kétszer is jártak a házban korábban, hogy ellenőrizzék a gyerekek jólétét, azonban nem találtak okot arra, hogy gyámság alá helyezzék a kicsiket. Pár nap múlva megtörtént a tragédia.

A járőröket az anyuka egyik barátja értesítette, akit a nő kért meg, hogy nézzen rá a kicsikre, mert két napja nem tudta elérni a gyermekek apját.

A rendőrség tájékoztatása szerint telefonon riasztották őket, hogy holtan találták a 3 éves Theodore-t és 5 éves nővérét, Emilyt.

Arról, hogy mi okozta a gyerekek halálát, még nem közöltek semmit. Egyelőre annyit tudni, hogy nagy erőkkel keresik az apát, aki eltűnt.

Az anya nem sokkal a sokkoló tragédia után a Facebook-oldalán írt ki egy megrendítő üzenetet.

Borzalmas érzés, hogy mindkettőtöktől el kell búcsúznom. Nem ezt érdemeltétek és tudnotok kell, hogy nagyon szeretlek benneteket. Bármit megtennék, hogy visszakapjalak titeket„ – áll a szívszaggató búcsúban. „A menny most szerzett két gyönyörű angyalt, és remélem, hogy nagypapa volt a kapuban, hogy köszöntsön titeket. Csak miattatok éltem túl mindent.”