Nem mindennapi romantikus, és egyben kreatív meglepetéssel állt elő egy szoftvermérnök New Yorkban: írt a barátnőjének egy olyan programot, aminek segítségével akár tíz másodperc alatt el tudja dönteni, hol egyenek. Erre, elmondásuk szerint igen nagy szükség volt, ugyanis a 21 éves Christine Sun bizonytalanságban verhetetlen – írja a Metro.

Képünk illusztráció / Pixabay

Aagam Badecha már kezdte megelégelni, hogy partnerének ilyen nagy gondot okoz a vacsora kiválasztása, és mivel egyéves évfordulójukra úgy egyeztek meg, mindketten valamilyen kreatív ajándékkal lepik meg a másikat, úgy döntött, összeköti a kellemest a hasznossal. A 21 éves férfi bevetette minden szakmai tudását, és egy olyan programot írt, ami még joghallgató barátnője tétovázásaival sem törődve, 10 másodperc alatt ki tudja választani számukra a tökéletes vacsorahelyszínt, alkalmazkodva minden igényükhöz.

A programot Christine-éken kívül már a pár barátai is tesztelték, ők is nagyon elégedettek voltak a fiatal informatikus meglepetésével. Azonban Aagamnak rossz híre is van a további, nehezen döntő barátnőkkel rendelkező férfiak számára: nem tervezi, hogy a programot nyilvánosságra hozva eladja és forgalomba hozatja.