Emmalyn Nguyen súlyos agykárosodást szenvedett, miután mellnagyobbító műtéte során kómába esett. A 19 éves lány soha többé nem tért magához.

A tinédzsert komoly döntésre szánta rá magát és elhatározta, hogy kés alá fekszik a nagyobb keblekért. Mellnagyobbító eljárását a Colorado Esztétika és Plasztikai sebészeten hajtották végre, még 2019 augusztus 1-jén. Azonban az altatás során, a túladagolás miatt megállt a szíve, pedig még a műtét megkezdéséig sem jutottak el. Sebésze, Dr. Geoffrey Kim később elismerte, hogy hibázott, mivel csak 5 óra múlva hívta a 911-et.

Breast Implant gone wrong Breast implant left Colorado girl brain 🧠 dead. A 19-year-old woman who was left in a coma…

Közzétette: Avanatv – 2020. október 12., hétfő

Az akkor még csak 18 éves Emmalyn agykárosodást szenvedett és kómába esett. Egy évig feküdt eszméletlenül, miközben éjjel-nappal orvosi felügyelet alatt tartották. Úgy tűnt, hogy állapota javulásnak indult, de október 2-án súlyos tüdőgyulladást kapott és két nappal később életét vesztette.

„Emmalyn szülei és testvérei szomorúak. Az események ilyen szerencsétlené alakulása váratlan volt. A világ elvesztett egy csodálatos, kedves, vibráló fiatal hölgyet. Az élete még előtte állt” – nyilatkozta a Daily Star oldalának a család ügyvédje.