Az angliai MichaelMickey” Carroll 2002-ben 9,7 millió fontos vagyont nyert a lottón (körülbelül 4 milliárd forintot). Az összeg azonban bár időszakosan megváltoztatta az életét, végül a vesztét is okozta. Szexpartik, sportautók, drogok és nyaralás: mindössze 10 év alatt ugyanott, ha nem lejjebb találta magát az egykori lottónyertes.

Mickey mindössze 19 éves volt, amikor utolsó egy fontján vásárolt egy lottószelvényt, amelyet a győztes számokkal töltött ki. Ekkorra már eljegyezte későbbi feleségét, és gyermekének anyját, Sandrát. A prostituáltak, a folytonos bulik és utazások hatására azonban elvált tőle a felesége.

A milliomos férfi Jamaicára hordta a barátait, kastélyokat bérelt ki, hogy ott szexbulikat tartson, prostituáltakkal hált (állítása szerint több ezer nővel lefeküdt), ezt nem bírta elviselni partnere. Napjainkra azonban a férfi elvonultan él Belfastban, és bányában dolgozik, valamint alkalmi munkákat vállal kekszgyárban és vágóhídon, ugyanis minden fontját elköltötte.

https://twitter.com/ladbible/status/1447491426451927047

Nem bántam meg, egy fontért vettem meg életem legjobb 10 évét. Nem nézek vissza sajnálattal. Azonban szerencsés vagyok, hogy még életben vagyok. Ha maradt volna még pénzem, akkor valószínűleg most a föld alatt lennék már” – nyilatkozta az eset kapcsán a Daily Starsnak Mickey.

Azonban a története happy enddel ért véget, mert exnejével, Sandrával felmelegítették a kapcsolatukat, és úgy döntöttek, hogy újra megpróbálják egymással. Szerény körülmények között, de boldogan.