Egyre duzzad a Los Angeles-i Molly Spock követőinek listája, mióta az anyuka a koronavírus berobbanása után teret engedett régóta dédelgetett álmának: meztelenül járja a természetet, és anyaszült meztelenül osztogat szexuális tanácsokat közösségi oldalán a hozzá fordulóknak – írja a Metro.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molly 🖖 (@fitmamamolly) által megosztott bejegyzés

A 32 éves Molly korábban pincérnőként dolgozott, a naturizmus iránti szenvedélyét pedig még 2009-ben fedezte fel, de csak most jött el a pillanat, mikor a hobbiját a mindennapjai legjelentősebb részévé tudta tenni. A nő tavasz óta, mióta munkanélkülivé vált, egyre gyakrabban hagyja a szekrényben a ruháit, és hol kirándulni megy pucéran, hol a pizzafutárnak nyit így ajtót – a meghökkent férfi el is ejtette az ételt a meztelen nő láttán. De virtuális jógaóráin is – amelyekre azért fel szokott még öltözni falatnyi sportruháiba – arra biztat mindenkit, hogy engedjék el magukat, adjanak egy lehetőséget az ilyenfajta szabadságnak is.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molly 🖖 (@fitmamamolly) által megosztott bejegyzés

Amikor meztelen vagyok, magabiztosnak és szexinek érzem magam, mert nincs, ami mögé rejtőznöm kell” – állítja Molly, akit férje is gyakran meztelenül követ a kirándulásokon, ám 3 éves kislányuk ragaszkodik a ruháihoz, mert imád öltözködni.

A nő bevallása szerint egyáltalán nem bánja, ha az emberek megbámulják, és úgy érzi, az ő meztelenségét úgy értelmezik, mint egy engedélyt, és ennek hatására talán mások is le fognak vetkőzni. Erre biztat mindenkit, ezért teszi közzé Instagram-oldalán a természetben készített pucér képeit, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.