Manapság már teljesen hétköznapi, ha egy egyetemista diákmunkát vállal, hogy tudja magának fizetni a tandíját vagy az albérletét. Valaki viszont nem jegyszedőnek, vagy baristának jelentkezik.

Egy fiatal lány rátalált egy olyan munkalehetőségre, ahol embereknél kell takarítani… teljesen meztelenül! Igen, jól olvastátok, van egy oldal, ahol emberek meztelenül dolgozó takarítókat/takarítónőket alkalmazhatnak, és még a fizetés sem rossz.

Jó kis munkalehetőségnek tűnt, amikor megkereste egy névtelen férfi. El is ment a megadott címre, ám hatalmas meglepetésére az egyetemi tanára fogadta az ajtóban. Persze nem vállalta a munkát, és pár másodperc kínos csend után el is sietett.

„Pár nap múlva bementem az egyetemre, és persze összefutottam vele” – kezdi a lány. „Nagyon kínos és kellemetlen volt, bele sem tudott nézni a szemembe, az előadásokon csak hozzám nem szólt. El sem hiszem, hogy év végéig minden héten be kell ülnöm az órájára” – meséli az egyetemista.

A lány aggódik, hogy ez a kínos találka befolyásolhatja a jegyeit a jövőben – olvasható a Daily Star-on. Egy biztos, ilyen munkát többet tuti, hogy nem vállal.