Egy rövidnadrágos férfi sétált be egy családi házba, majd meztelenre vetkőzött, megmártózott a medencében és kivégezte a család kisállatként tartott madarait – írta az esetről a Fox News.

Az eset csütörtök délután történt Los Angeles luxusnegyedében, Bel-Airben. A ház tulajdonosa a nyitott autóban felejtette a garázskapunyitót, a betörő ennek segítségével jutott be a házba – írja a Fox News.

A tulajdonos Mat Sabznak a felesége szólt, hogy a biztonsági kamera azt mutatja, miszerint a házban egy meztelen idegen mászkál. A férfi, aki a házban volt, persze kérdőre vonta a betörőt, hogy mit keres ott, mire az azt válaszolta: Ez az én házam!

Sabz a válasz hallatán jobbnak látta nem erőltetni a dolgot, elmenekült, és hívta inkább a rendőrséget. A betörőt, akit később a 34 éves Paul Kiyan néven azonosítottak, a környékbeli biztonságiak fogták el.

A videofelvétel szerint a betörő otthon érezte magát, ruhákat próbálgatott, úszott a medencében. Ezt követően meglátta a család házikedvencként tartott kismadarait. Vérfagyasztó mosoly ült ki az arcára, fogta a madarakat, a földhöz vágta őket, majd rájuk taposott.

A hátborzongató esetről készült riportot IDE KATTINTVA tudod megnézni.