Egy megható posztot tett közzé a Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Megosztásukban elárulták, hogy rengeteg köszönetet kaptak hétfőn a mentők napja alkalmából.

Robbanás a mentők napján! Az életmentők gyakran kapnak üzenetet közösségi felületeikre, amiben legtöbbször ellátásukat köszönik meg egykori betegek vagy hozzátartozóik. Most azonban „felrobbant az internet” Magyarország legnagyobb egészségügyi intézményének közösségi oldalán – kezdték.

A Mentők napja alkalmából érkező, soha nem látott mennyiségű köszöntéstől a népszerű közösségi oldal is „összeomlott”. Egyetlen nap alatt százezernél is több elismerő üzenetet kaptak a 73 éves Országos Mentőszolgálat bajtársai a virtuális közösségtől. Ez hirtelen rendkívüli terhelést jelentett az üzemeltetőnek, ezért órákig nem engedett hozzáférést az oldal szerzőinek – közölték a megosztásban.

Volt, aki csak egy szívecskét, hálás összeérintett kezeket, tortáról készült fotót vagy jókívánságokat, mások mentésük történetét küldték mentők napi üdvözletükben. Az Országos Mentőszolgálat informatikusai és a közösségi oldal külföldi szakértői hajnalban már orvosolták a problémát, és bár a mentők közösségi felülete ismét zavartalanul működik, a beérkező üzenetek feldolgozása még napokig eltarthat. Köszönjük!” – írták a poszthoz.

“ROBBANÁS” A MENTŐK NAPJÁN❗️❤️🇭🇺🚑 Az életmentők gyakran kapnak üzenetet közösségi felületeikre, amiben legtöbbször…

Posted by Országos Mentőszolgálat on Tuesday, May 11, 2021