Még abból is lehet következtetni néhány tulajdonságra, ahogy a fogkrémet kinyomod a tubusból. Rád melyik fajta mozdulat jellemző?

A legvégénél nyomod vagy feltekered a tubust? Akkor te takarékos vagy és a környezeteddel is törődsz. Nem szeretsz pazarolni, megszoktad, hogy keményen dolgozol és jól is végzed a munkád. Az otthonod mindig tiszta, az életed szervezett, rád bármikor lehet számítani.

Ha a tubust a közepénél nyomod, akkor két lábbal a földön állsz, de aktív is vagy, olykor kapkodsz. Nem te vagy a legösszeszedettebb, de ha kihívással nézel szembe, akkor minden a helyére kerül, megoldod a helyzetet. Társaságkedvelő vagy, sok barátod van, érzelmileg stabil vagy.

Amennyiben a tubust a legtetején kezded meg, akkor makacs vagy, de mindent megteszel, hogy elérd a céljaid. Hajlamos vagy a pesszimizmusra, nehezen bízol meg az emberekben. Megszoktad, hogy magadra hagyatkozol, de vigyáznod kell, hogy ne válj önzővé.

Ha a te tubusod mindig egységesen, épen néz ki, akkor igazi álmodozó vagy, élvezed az egyedüllétet. Érzékeny vagy, gyengéd, figyelmes és toleráns. Emellett közvetlen és nagylelkű személyiség vagy, tele vagy ötletekkel.

Összevissza van nyomkodva a tubus? Te bizony képes vagy más megvilágításban látni a világot, művészi vagy és kreatív. Nehezedre esik pontosnak és rendezettnek lenni, nehezen tervezel, de optimista vagy és nyitott. Hajlamos lehetsz a hangulatingadozásra.