A 21 éves Matheus Rodrigues Araujót gyászolja menyasszonya, miután a brazil fiatalember úszás közben görcsöt kapott, és belefulladt Sao Paolóban egy tóba – írja a The Sun.

 

Fotó: Pixabay

Matheus három nappal a tragédia előtt jegyezte el szerelmét, Larissát, akivel két év múlva tervezték az esküvőt. A végzetes napon Matheus egyik barátnőjével, Rafaelával ment úszni. Mivel a fiatal állandóan megviccelte a barátait, Rafaela azt hitte, akkor is mókázik, mikor elmerült a vízben. Valójában azonban Matheus görcsöt kapott, és segítségre lett volna szüksége, Rafaela azonban túl későn jött rá, hogy tényleg baj van. Hiába úszott be oda, ahol Matheus elmerült, már nem sikerült megtalálnia, a vízimentők másfél órával később találták meg és húzták ki az élettelen testét a tóból. Ekkor már Larissa is a helyszínen volt, de a hatóságok már csak tragikus hírrel szolgálhattak a menyasszony számára: a szerelme életét már nem lehetett megmenteni.

Matheus teherautók berakodásából kereste a pénzét, amit a barátnőjére és kedvenc motorjára költött. Larissát is egy motorozás közben jegyezte el. Barátai szerint a fiatalnak hatalmas szíve volt, és mindig készen állt egy kis nevettetésre.