Szerdán, vagyis június 1-jén indult a második szezon Budapest egyetlen dunai strandján. A SHO Beach a BudaPart területén, a Kopaszi-gáton található – írja a Ripost.

Jó hír a fürdőzőknek, hogy a jegyárak idén csak minimálisan emelkedtek. Az SHO Beach Budapest egyetlen olyan homokos strandja, ahol a Dunában lehet fürödni. A látogatók biztonságát szolgálja, hogy a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik, és úszómester, valamint vízimentő is ügyel arra, hogy ne történhessen baj.

Ma már a komfort, a kényelem is nagyon fontos a vízimádóknak, így a strandon egyebek mellett napágyak, bérelhető vízi játékok és járgányok, kültéri zuhanyzó és üde pázsit várja a látogatókat, a változatos finom falatokról nem is beszélve.

Kisgyerekek számára is nagyon vonzó lehet a strand, hiszen a Lágymányosi Öbölben fekszik, így nem kell hatalmas hullámokra és örvényekre számítani.

A tulajdonos és az üzemeltető napszaktól és időszaktól függően a BudaPart lakosainak, illetve az ott dolgozóknak a belépődíjakból mintegy 50-70 százalékos, a XI. kerületi lakosok részére a belépődíjakból 25-30 százalék közötti kedvezményt biztosít. Hétköznap a teljes árú felnőtt jegy 2700 forint, de számos kedvezmény vehető igénybe. A belépőjegyek a helyszínen található vendéglátóhelyeken levásárolható kupont is tartalmaznak.

A főváros egyetlen dunai strandján a fürdőzés és a napozás mellett bárki próbára teheti tudását SUP deszkákon, sőt kipróbálható az országban még csak két helyen elérhető Schiller waterbike is. Ezen felül számos vízparti kikapcsolódás várja a családokat, például óriás waterballban lépkedhetnek a vízen, de Teqballozhatnak, tollasozhatnak, számos bérelhető sporteszközből válogathatnak.