RETRO RÁDIÓ

Megnyílt Budapest egyetlen dunai strandja, mártózz meg te is legálisan





A Kopaszi-gáton található homokos strand, amely tavaly várta először a fürödni vágyókat, máris sokak kedvencévé vált.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.01.
strand

Szerdán, vagyis június 1-jén indult a második szezon Budapest egyetlen dunai strandján. A SHO Beach a BudaPart területén, a Kopaszi-gáton található - írja a Ripost.

Jó hír a fürdőzőknek, hogy a jegyárak idén csak minimálisan emelkedtek. Az SHO Beach Budapest egyetlen olyan homokos strandja, ahol a Dunában lehet fürödni. A látogatók biztonságát szolgálja, hogy a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik, és úszómester, valamint vízimentő is ügyel arra, hogy ne történhessen baj.

Ma már a komfort, a kényelem is nagyon fontos a vízimádóknak, így a strandon egyebek mellett napágyak, bérelhető vízi játékok és járgányok, kültéri zuhanyzó és üde pázsit várja a látogatókat, a változatos finom falatokról nem is beszélve.

Kisgyerekek számára is nagyon vonzó lehet a strand, hiszen a Lágymányosi Öbölben fekszik, így nem kell hatalmas hullámokra és örvényekre számítani.

A tulajdonos és az üzemeltető napszaktól és időszaktól függően a BudaPart lakosainak, illetve az ott dolgozóknak a belépődíjakból mintegy 50-70 százalékos, a XI. kerületi lakosok részére a belépődíjakból 25-30 százalék közötti kedvezményt biztosít. Hétköznap a teljes árú felnőtt jegy 2700 forint, de számos kedvezmény vehető igénybe. A belépőjegyek a helyszínen található vendéglátóhelyeken levásárolható kupont is tartalmaznak.

A főváros egyetlen dunai strandján a fürdőzés és a napozás mellett bárki próbára teheti tudását SUP deszkákon, sőt kipróbálható az országban még csak két helyen elérhető Schiller waterbike is. Ezen felül számos vízparti kikapcsolódás várja a családokat, például óriás waterballban lépkedhetnek a vízen, de Teqballozhatnak, tollasozhatnak, számos bérelhető sporteszközből válogathatnak.





Ezeket olvastad már?
Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás