Megbocsáthatatlan bűnt követett el egy férfi mostohalányával szemben a Krím-félszigeten. A 44 éves Aleksandr Pilipenko megerőszakolta a védelmére bízott ötéves kislányt, majd pedig vízbe fojtotta, miután az anyja el akart válni. Mindez még nem volt elég bosszú a férfi számára…

A gyilkosság után felöltöztette a kis Daria Pilipenkót, majd a Kropotkine falu külterületén elásta. S majd csak ezután jelentette a rendőrségen az eltűnését. Azt nem tudni, hogy pontosan mi változott meg benne, de két nappal később saját maga ismerte be a brutális gyilkosságot és a nyomozókat elvitte a kislány elásott holttestéhez is.

A hírek szerint a mindössze 23 éves édesanya, Jekatyerina Pilipenko a családon belüli bántalmazások miatt akart elválni. Kislánya halála után Jekatyerina orvosi segítséget kért, mert nem tudta feldolgozni a veszteséget. Annyira megviselte a szívét a fájdalom, hogy a temetés után egyenesen egy szanatóriumba vitték.

„Az esti fürdés ideje alatt bántalmazta, majd szexre kényszerítette a gyereket, ezután pedig belefojtotta a fürdőkádba. Mindezt azért, mert felesége válni akart” – mondta Olga Postnova rendőr. A bíróság életfogytiglanig tartó börtönbüntetésre ítélte a szörnyeteg férfit – írja a Daily Star.

„Nem tudja feldolgozni, hogy a lánya már nem él, ezért mindennap úgy tesz, mintha elvinné őt iskolába, és beszélgetni is szokott vele. Miután Dariát eltemették, egy ideig úgy tűnt, hogy tudomásul vette, ám rövid időn belül egyre inkább romlott az állapota. Az orvosai szerint azonban van esély a gyógyulásra”– árulták el a családtagok.