Egy nyilvános óbudai Facebook-csoportban tették fel a kérdést, vajon mi történhetett a Miklós utcánál. Maga az érintett válaszolt kommentben…

„Meg akartak engem késelni a munkahelyemen.”

„Nem tudjátok mi történt a Miklós utcánál? Tele van rendőrökkel, a közért körül meg szalag van. Ahol ki lehet hajtani az utcából, ott is rendőrök állnak.” – kérdezte egy csoporttag a közösségi oldalon, mire a találgatások után maga a sértett válaszolt.

Nikolett azt írta: „Meg akartak engem késelni a munkahelyemen.”

Mint írta, a rendőrség már keresi a tetteseket. Mivel többes számban fogalmazott, feltehetőleg többen voltak, akik megtámadták.

Szerencsére mindenkit megnyugtatott, hogy nem esett baja.

„Halistennek minden rendben ! Nyomozók is voltak . És most keresik őket ! …az hogy fényes nappal meg akarnak keselni engem az azért durva” – írta hozzászólásában, nyilván még az eset hatása alatt.

Nem tudjátok mi történt a Miklós utcánál? Tele van rendőrökkel, a közért körül meg szalag van. Ahol ki lehet hajtani az utcából, ott is rendőrök állnak.

Posted by Adam Nemeth on Friday, April 23, 2021

Lapunk megkereste a BRFK-t az üggyel kapcsolatban, akik a következőt közölték az üggyel kapcsolatban:

Egy III. kerületi kisboltban egy utcáról betérő férfi kínált parfümöket az eladónőnek 2021. április 23-án 13 óra körül. A nő két üveg parfümöt vásárolt, majd több mint fél órával később azzal hívta a rendőrséget, hogy a férfi kezében kést látott. A kerületi rendőrök és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói azonnal a bolthoz mentek, nyomkövető kutyával kutatták át a környéket, de az ismeretlent már nem találták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága zsarolás bűntett gyanúja miatt indított eljárást; a tettest jelenleg is keresik.