Meghűlt a vér a nézőkben! Terhes nőre támadt rá egy medve a cirkuszban – Videó!





Féltékeny lehetett az idomított medve a terhes nőre, ez lehetett az előzménye a nézők szeme láttára történt balesetnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.19.
félresikerült mutatvány

Nem sokon múlott a tragédia egy oroszországi cirkusz előadása közben. A műsor részeként egy terhes idomár, a trénertársa és az általuk idomított barnamedvék következtek a porondon. Azonban az egyik állat bedühödött és rátámadt a terhes asszonyra. A nő védekezni próbált a nála lévő korbáccsal, ám hasztalanul.

Szerencsére mielőtt halálos sebet ejthetett volna rajta a ragadozó, a cirkusz társulatának tagjai ki tudták menekíteni az állat karmaiból a megrémült, sérült nőt. Horzsolásokkal és kisebb sérülésekkel megúszta az idomárhölgy, és hál' isten a születendő gyermekének sem lett baja.

Gyakorlatilag két karcolás és enyhe zúzódás van a lábaimon” – nyilatkozta a nő a Mirrornak – „Az állat is rendben van, ami pedig a legfontosabb, a kicsi is jól van a pocakomban. Azért történhetett a bevadulás, mert egy bizonyos fokig féltékeny lehetett a mackó rá, hogy terhes vagyok. Furcsán fejezhetik ki az érzéseiket az állatok.

A tréner szerint azóta ugyanúgy jó viszonyban vannak a barnamedvével, azonban a cirkusz egyelőre nem engedi az állatot az előadásokon szerepelni.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás