Amerikában nagyon sok furcsa helyzet alakul ki, és mivel a többség hord magával okostelefont, így ezekről az eseményekről gyakran videó is készül. A legújabb rettenetes videót Ravennában (Ohio állam) egy McDonald’sban vette fel egy ott tartózkodó szemtanú.

A felvételen az látható, ahogy egy vásárló kiborul, majd elkezdi zaklatni a dolgozókat. Minden normális gondolkodású ember azt gondolná, hogy ezt a reakciót valami eszméletlen igazságtalanság válthatta ki, azonban nem ez történt.

Csak egy ital

A gyorsétteremben dolgozók mindössze annyit követtek el, hogy nem készítették el a nő különleges, az étlapon nem is szerepelő italrendelését – számolt be a Foxnews.

A nő a létező három ízű jégkását szerette volna egy italnak összekeverni, azonban ezt a dolgozók nem tették meg, így kiakadt a hölgy. Innentől pedig fokozatosan nőtt a feszültség a nő és az ott dolgozók között. Kezdetben trágár üvöltözés, majd maszklerántás következett, és pofonok is elcsattantak. A végére viszont a randalírozó vásárló annyira kihúzta a gyufát, hogy az egyik éttermi dolgozó agya teljesen elborult. A hosszas szidalmazás és bántalmazást után valószínűleg összeroppant mentálisan és onnantól a földön fekvő vásárló fejét ütötte újra és újra.

Végül az itala miatt zaklató 44 éves Cherysse Helena Clevelandet őrizetbe vették.

A videó 2:20 körül válik igazán durvává.

Craziness is out in full force, just saw this at Ravenna McDonald’s

Posted by Brian Allen on Monday, June 14, 2021