A férfi egy napon belül kétszer is elvitte egy üzlet elől a kiállított ruhadarabokat, azonban valamilyen megfontolásból a próbababával együtt.

Egy 49 éves férfi május 11-én 12 óra körül egy II. kerületi bevásárlóközpont egyik ruhaboltja elől ellopott egy próbababát a rajta lévő ruhával együtt – számolt be a furcsa esetről a rendőrség.

Sikerén felbuzdulva másnap visszament, és ismét szerencsét próbált, de a bolt egyik alkalmazottja utánafutott, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A korábban ellopott nadrágot a rendőrök megtalálták a férfinál, aki arra már nem emlékezett, hogy a próbababát hová tette, mert elmondása szerint ittas volt.

Az elfogás után a férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eljárást a továbbiakban a XI. Kerületi Rendőrkapitányságon fogják folytatni, mert ott F. Sándor ellen – korábbi bolti lopások miatt – üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt már van folyamatban egy eljárás.