Az őszödi beszéd utáni zavargásokat feldolgozó politikai krimi hosszú előzetese ma debütál online. A trailer számos izgalmas, akciódús pillanatot tartogat a nézőknek, hiszen egy látványos autósüldözés mellett, a 2006-os forradalmi hangulatot és az MTV székház ostromát is döbbenetes hitelességgel sikerült visszaadniuk az alkotóknak az első képkockák alapján.

A film előzetesében egy újabb fontos titok is kiderül, ugyanis Magyarország exminiszterelnöke, Gyurcsány Ferenc is feltűnik benne. Kálmán Olga egy archív felvételen faggatja az őszödi beszéddel kapcsolatban.

A műsorvezetőnő kérdésére, miszerint „ön ezzel elismerte, hogy a miniszterelnöksége alatti másfél–két évben hazudott ennek az országnak?” annyit tud felelni;

Ennél egy picikét próbáljunk meg… csipettel elvontabban” beszélni erről.

Megfejtettük a titkos főszereplő kilétét

Bár a film készítői még nem leplezték le, hogy kik alakítják az Elk*rtuk című politikai krimiben Gyurcsány Ferencet és feleségét, a Metropol rájött az igazságra.

Szerkesztőségünk munkatársai egyértelműen arra tippelnek, hogy a fiatalabb Dobrev Klárát Gubás Gabi alakítja. Hangsúlyozzuk, ez még csak egy feltevés!

Az még nem derült ki az előzetesből, hogy a még most is aktív politikus bőrébe kit bújtattak bele az alkotók. De még az is előfordulhat, hogy miután a krimit angol szakember rendezi, a Gyurcsányt alakító színész akár még brit is lehet…

A Gyurcsány-féle mellébeszélés helyett azonban beszéljen magáért a film trailere, aminek valamennyi kockája sejteti, hogy mire is számíthatnak az október 21-én bemutatásra kerülő filmben!