RETRO RÁDIÓ

Teherbe ejtette volt párja: brutális részleteket árult el a megvakított Gabriella – Videó!





Lakatos Gabriel­la őszintén vallott a bíróságon kegyetlen kínokról, amiket testileg és lelkileg kellett átélnie egykori szerelme, Gy. Attila miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.07.
Felkavaró

Gy. Attila és Lakatos Gabriel­la egykor párkapcsolatban élt, de végül a lány a szakítás mellett döntött. A férfi ezt nem fogadta el, ezért a most 22 éves nőt elrabolta kemecsei lakhelyéről, és Berettyóújfalura hurcolta. Amikor elfogyott az élelmük, elmentek a boltba, a lány pedig talált egy megfelelő pillanatot, amikor sikerült megszöknie. A férfi korábban egy alkalommal el is rabolta és fogva tartotta Gabriellát, amiért a bíróság most összeült – számolt be róla a Bors.

Gabriella és testvére, Lakatos Róbert

Gabriella a tárgyaláson részletesen elmesélte, milyen borzalmakat kellett átélnie a férfi mellett.

Sokáig nem tudta a férfi valódi nevét

„Egy alkalommal vezetői engedély nélkül vezetett, a rendőrök pedig elkapták. 45 ezer forintra bírságolták. Az egyik durva bántalmazás előtt megbeszéltük, hogy találkozunk a temetőnél. Kisminkelve, szépen felöltözve jelentem meg, mert hivatalos voltam egy születésnapra. Beültem a kocsiba hozzá, ő pedig folyamatosan húzott magához. Azt mondtam, üljünk be Kemecsén egy büfébe, de annak előtere tele volt rendőrökkel. Nem akart oda menni, inkább Nyíregyháza felé vette az irányt” – kezdte Gabriella a beszámolót. „Terhes voltam tőle, de ezt egy ideig nem mondtam el neki” – tette hozzá a férfit megszokásból Balázsként emlegető nő, mivel Attila ezen a néven mutatkozott be neki először, az igazit eltitkolva.

„Megöllek, elveszem az életedet!”

„Ki akartam szállni az autóból” – folytatta a vak nő. „Elkapta a bal lábamat. Hosszú csizma volt rajtam. Az unokatestvérei lenyomták a fejemet, úgy, hogy a csatt darabokra tört. Attila vállán volt egy piros övtáska. Abból elővett egy kést. Nagyon féltem. A pengét a fejemhez tartotta, és azt mondta: „Megöllek, elveszem az életedet!” – mondta, hozzátéve, hogy a férfinek unokatestvérei segítettek. Elvették a nő telefonját és kivették a SIM-kártyáját. „Ha Balázs két unokatestvére nincs, az elrablásom sem történik meg” – világított rá.

„Szerettem ezt az embert”

Soha nem titkoltam, hogy szerettem ezt az embert. Terhes voltam tőle, és többször voltam a börtönben, miután az elrablásom miatt letartóztatták. Balázs aztán azt mondta, hogy rákos, és még szeretne elmenni a gyermeke ballagására. Én anya vagyok. Balázs kislányával is törődtem. Sok mindent vettem neki. Az idegrendszerem teljesen tönkrement. Balázs családja győzködött, hogy a Balázzsal közös gyereket ne vetessem el.

A vádlottak ügyvédje megkérdezte, hogy Gabriella miért csak Gy. Attila megbüntetését kérte, amikor feljelentést tett. A nő erre azt felelte, azt gondolta, hogy a többi ember is félt egykori párjától, ezért tudta őket befolyásolni, később azonban rájött, hogy ez nem így volt.

 

 





Ezeket olvastad már?
Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás